verzorging van bloemen

Bloemen verzorgen met Chrysal snijbloemen voedsel

Met Chrysal blijven bloemen langer mooi
Bloemen kunnen echt wel langer dan een week mooi blijven, maar dan moet je er wel wat voor doen. Wat dan?
Om te beginnen hebben ze een schone vaas en schoon water nodig. Vervolgens moet er een stukje van de stelen afgesneden worden, zodat ze dat water ook goed kunnen opnemen. Ook moet u de bladeren tot aan de vaasrand verwijderen, zodat die het water niet vervuilen. Maar dat is niet alles, want bloemen hebben ook voedsel nodig.

Chrysal Clear snijbloemenvoedsel
Zolang ze nog niet geoogst zijn krijgen bloemen voedingsstoffen van de plant waaraan ze groeien. Als ze eenmaal bij u thuis in de vaas staan, hebben ze eigenlijk nog steeds voeding nodig om mooi uit te bloeien en zo lang mogelijk te staan. Water alleen is echt niet genoeg. Chrysal Clear snijbloemenvoedsel voorziet de bloemen van de nodige voedingsstoffen.
De meeste bloemisten geven u wel een zakje snijbloemenvoedsel mee. Helaas is één zakje vaak niet genoeg. Daarom is Chrysal Clear ook verkrijgbaar in flessen. Probeert u het eens. Het is absoluut niet duur en u zult versteld staan van het resultaat.

VERZORGINGSTIPS VOOR SNIJBLOEMEN

Chrysal Clear snijbloemenvoedsel lost helder en geurloos op in water, met als resultaat mooie bloemen die langer staan.

Huismiddeltjes
Onvoldoende of geen resultaat wordt bereikt bij het gebruik van huis-, tuin- en keukenmiddeltjes zoals aspirine, koperen munten, suiker, chloorbleekmiddelen enz. Deze producten zijn niet speciaal samengesteld voor bloemen en ook de juiste dosering is onbekend. Ze zullen daarom nooit het resultaat geven dat met een goed snijbloemenvoedsel kan worden bereikt. Bovendien zijn deze middeltjes vaak duurder dan een flesje of zakje snijbloemenvoedsel.